Huwelijk, Vraag & Antwoord

Mag ik mijn geslachtsdeel wrijven tegen het lichaam van mijn menstruerende vrouw?1 min read

Vraag: Als Zayd zijn geslachtsdeel op de dij of buik van zijn menstruerende vrouw wrijft, waardoor zaadlozing wordt veroorzaakt, is dit toegestaan ​​of niet, omdat Zayd zijn seksuele verlangens sterk zijn dat er angst is dat hij verstrikt raakt in ontucht.

Antwoord: Het is toegestaan ​​op de buik, het is niet toegestaan ​​op de dij. Zoals tijdens de menstruatie of kraamvloed, van de navel tot de knieën, kun je niet genieten van het lichaam van je vrouw. Net zoals het in de boeken wordt vermeld. En Allah weet het beter.

al-Imam Ahmad Rida al-Baraylwi

Al-‘Ataya al-Nabawiyya fi’l-Fatawa al-Ridawiyyah 4:365#152

Creative Commons License
Mag ik mijn geslachtsdeel wrijven tegen het lichaam van mijn menstruerende vrouw? by Ridawiyyah is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivs 4.0 International
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://ridawiyyah.nl/contact